ZAVRŠENI PROSTORI

Ukoliko tražite završen prostor, stambeni ili poslovni, pogledajte prostore u našoj ponudi:

POSLOVNI PROSTOR 13 – Ukupne kvadrature: 60,47 m2
«Stan 2-Sp-2-1» – 78,93 m2
«Stan na Talića Brdu» - 58,04 m2

POSLOVNI PROSTOR 13 – Ukupne kvadrature: 60,47 m2

Poslovni prostor 13, ukupne kvadrature 60,47 m2 je dvoetažni poslovni prostor koji se nalazi u prizemlju objekta C Stambeno – poslovnog kompleksa «Sunčana dolina 2» u naselju Crkvice. Orijentisan je na glavnu saobraćajnicu Crkvička cesta i Studentski dom. Ulaz u poslovni prostor je obezbjeđen direktno s glavne saobraćajnice.

Za razliku od prethodno prezentiranih poslovnih prostora, ovaj poslovni prostor je finalno završen. Završna podna obloga je laminatklase 32u radnim prostorima, te protukliznakeramika I klasena stepeništu i u mokrom čvoru. Zidovi u radnom prostoru su omalterisani i završno bojeni poludisperzivnom bijelom bojom, a u mokrom čvoru obrađeni zidnim glaziranim keramičkim pločicama I klase. Plafoni prizemlja su obrađeni kao monolitni gips-kartonski spušteni strop, završno gletovan i bojen bijelom bojom, dok je na spratu obrada plafona sistemom ljepljenja gips-kartonskih ploča i završno gletovanje i bojenje.Urađeni su svi razvodi vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacije i mašinske instalacije. U toaletu je postavljena konzolna WC školjka sa ugradbenim vodokotlićem, umivaonik s pratećom armaturom, kao i ormarićem. Grijanje je obezbjeđeno preko elektro kotla, a prostor je opremljen pločastim aluminijskim radijatorima. Također, ugrađena su i rasvjetna tijela.

Prostor se trenutno koristi kao kancelarija za prodaju stambenih i poslovnih prostora u Kompleksu «Sunčana dolina 2», a ako se odlučite za ovaj prostor osigurat ćemo korekciju završnih radova, kao i bojenje kompletnog prostora GRATIS. 

Stan 2-Sp-2-1 – 78,93 m2

Stan oznake 2-Sp-2-1 se nalazi na drugoj etaži objekta C, stambeno-poslovnog kompleksa «Sunčana dolina 2». Orijentisan je dvostrano, tj.  Dnevni boravak gleda na babinu rijeku, dok spavaće sobe gledaju na Crkvičku cestu. Stan je nov i ovo je prva prodaja, što znači da ste oslobođeni poreza na promet nekretnine).

Najznačajnije karakteristike stana i gradnje:

  1. Objekat je izoliran sa 10 cm stiropora
  2. Grijanje je obezbjeđeno preko elektro – kotla i pločastih aluminijskih radijatora
  3. Vanjska stolarija je visokokvalitetna drvena stolarija sa troslojnim termopan staklom i prekinutim termičkim mostom
  4. Svi unutrašnji radovi su završeni
  5. Unutrašnja stolarija je drvena

 Sve ostale informacije možete pronaći na priloženim fotografijama.

Stan 58,04 m2

Stan od 58.04 m2 se nalazi u samom centru grada zenice na adresi Talića brdo 21a, na IV spratu. Stan je u sklopu dogradnje na postojećoj zgradi. Dogradnja je rađena 2007. Godine.

Najznačajnije odlike:

  1. Stan je korišten za potrebe kompanije
  2. Moguć je priključak na centralno grijanje
  3. Vanjska stolarija je PVC sa prekinutim termičkim mostom i termopan staklom

Sve ostale informacije možete pronaći na priloženim fotografijama.