POSLOVNI PROSTOR 8,9,10

Integrisani poslovni prostor, koji se sastoji od vjetrobrana i sjedinjenih poslovnih prostora 8, 9, 10, ukupne kvadrature 686,66 m2 je pozicioniran centralno u suterenuobjekta C, Kompleksa «Sunčana dolina 2» u naselju Crkvic. Iz prostora se otvaraju vizure prema Babinoj rijeci i Otvorenim gradskim bazenima.

Kao i prostor 11, po stepenu završetka radova, poslovni prostor je«Roh-Bau», te su završeni radovi:

  1. Ugrađene vanjske stijene od Aluminijskih profila s prekinutim termičkim mostom i termo staklom
  2. Za poslovni prostor je obezbjeđen priključen na elektroenergetsku, telekomunikaciju, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, ali nisu urađeni unutrašnji razvodi, a samim tim nije montirana ni oprema

Prostor ove veličine omogućava organizaciju različitih namjena. Trenutno predviđena namjena je market – samoposluga, međutim i za ovaj poslovni prostor je moguća prenamjena. Jedan od prijedloga koji mi imamo za Vas je proizvodna djelatnost: nisko i začinsko bilje i gljive, za koji je potrebno da se ugradi dodatno posebno osvjetljenje. Ovo je vrlo popularna djelatnost u Svijetu –mikro vrtovi u urbanim sredinama, koje je moguće pratiti prodajnim dijelom, kao i organskim restoranom i prodavnicom. Osim ove namjene, prostor je moguće reorganizovati i kao privatnu polikliniku, stomatološku ordinaciju ili čak laboratorij, i druge srodne zdravstvene djelatnostima, koje su logične da se pojavljuju u okruženju Kantonalne bolnice. Osim toga, prostor naravno pruža dovoljno prostora za: fitnes klub, teretanu, Spa centra, Beauty salona i sl.