Ono što Vam mi nudimo su poslovni prostori kvalitetne gradnje završene na nivou «Roh-Bau», koje je moguće preurediti i organizovati po vlastitim željama i potrebama.

Mi Vam u cijeni kvadrata nudimo i GRATIS organizaciju prostora (dispoziciono rješenje), a ukoliko se odlučite da Vam naš tim uradi i enterijersko rješenje ili izvodi završne radove, možemo Vam ponuditi i dodatne popuste na projekat i izvođenje građevinsko – zanatskih radova.

Stojimo Vam na raspolaganju sa stručnim savjetima kako bi osigurali najoptimalniju i najefikasniju iskorištenost prostora. Naši objekti i zadovoljni Klijenti su naše najbolje preporuke.

LOKACIJA POSLOVNIH PROSTORA

Opis makrolokacije

Poslovni prostori iz naše ponude se nalaze u sklopu Stambeno-poslovnog kompleksa «Sunčana dolina 2», koji je pozicioniran na sjevernom dijelu Grada Zenice uz Babinu rijeku.

Kompleks se nalazi na samoj razdjelnici dvije Mjesne Zajednice – Crkvice i Staro Radakovo U neposrednoj blizini Kompleksa su dvije glavne saobraćajnice koje ove Mjesne zajednice povezuje s centrom Grada Zenice.

Od velikog značaja za stambeno – poslovni kompleks je i neposredna blizina:

  1. Kantonalne Bolnice Zenica
  2. Studentskih domovi
  3. Srednja medicinska škola
  4. Otvoreni bazeni grada Zenica
  5. Penzionerskog doma

Opis mikrolokacije

Lokacija Stambeno – poslovnog kompleksa Sunčana dolina ima direktnu konekciju na Crkvičku cestu, te je na taj način osiguran kolski glavni prilaz. Kompleks izlazi na pješačku šetnicu pored Babine rijeke, koja je jedno od glavnih odmarališta i šetališta u našem gradu. Neposredna blizina Glavnog ulaza u Kantonalnu bolnicu, pristupnu saobraćajnicu kompleksu čini saobraćajnicom prvog reda s aspekta prioriteta, te je u pogledu sigurnosti i održavanja jedna od najvažnijih u gradu.

Kompleks ima urađene pristupe s dva pravca – sa glavne saobraćajnice i sa stražnje strane kompleksa, od pravca Babine rijeke i Otvorenih gradskih bazena.

Uzevši u obzir da se Kompleks nalazi u blizini dva najveća stambena naselja Grada Zenice – Radakovo i Crkvice, a da su ta naselja, s aspekta opremljenosti ugostiteljskim, trgovačkim i generalno prostorima od javnog interesa, veoma slabo opremljeni, Kompleks Sunčane doline 2 se nameće kao idealan za razvoj tih sadržaja.

Također, potrebno je napomenuti da je i polovina poslovnih prostora u suterenu Kompleksa već prodana, te da je pretvorena u centralni Office Izvođača «Euro – Asfalt» d.o.o. i «Strabag» d.o.o., te Nadzornih organa, koji su glavni učesnici u Izgradnji Projekta Autoceste Koridor Vc na lokalitetu Zenice, te na taj način je povećana integracija prostora Kompleksa u «javni i poslovni život Grada».