KO SMO MI?

Ako Vam je potreban pouzdan partner u izgradnji, izradi projektne dokumentacije, nadzoru nad izvođenjem radova, te kompletnom Projekt Menadžmentu - mi smo pravi izbor za Vas.

Kompanija «Uniprojekt» komerc inžinjering d.o.o. Zenica je privatna porodična kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u polju visokogradnje. Osnovana 1990. godine kao prvi privatni projektni biro u gradu Zenici zakoračila je u svijet privatnog realnog sektora u doba Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

Još tada smo imali viziju stvarati nešto novo, a kroz vrijeme smo «preživljavali» kao pravi kameleon, prateći ekonomske trendove, odgovarajući na potrebe tržišta i pokušavajući pratiti svjetske trendove. Tako smo 1991. godine pokrenuli sektor operative za izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova, koji je danas jedan od primarnih djelatnosti kompanije.

Kompanija danas pruža širok spektar usluga, a ono što možemo izdvojiti kao najinteresantnije za tržište Bosne i Hercegovine je: izvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, izrada svih vrsta projektne dokumentacije,

Projekt Menadžment, usluge nadzora, tržišna gradnja i sl. Ako želite Partnera u gradnji, od ideje do tehničkog prijema, na pravom ste mjestu.

Mi smo Kompanija koja posjeduje ovlaštenja za rad u Federaciji Bosni i Hercegovini, kao i u Republici Srpskoj (Licence).